sjukt..

Läste för någon dag sedan en artikel, tror det var på skd.se, kommer inte i håg.
I alla fall, där stod det att en man i 50 års åldern hade blivit dömd till 5 års fängelse för övergrepp på en flicka i 15 års åldern. Det är ju super att han får fängelse, bura in kräket bara. Men grejen är den att han hade förgripit sig på denna tjej ett 50 tal gånger. 50 gånger!!! Fy fan..jävla äckel.

Så med lite lätt matte räknade jag ut att detta blir ca 36 dagar i fängelse per övergrepp. 36 dagar! Det kan man kalla sjukt. Hur kan det få gå till så här? 36 dagar! Hade han förgripit sig på henne 2 gånger hade straffet blivit samma, eller nästan i alla fall. Om man som vuxen männsika förgriper sig på ett barn så borde straffet bli livstid, men just det, det finns ju inte i Sverige. Inför det! Om du så mycket som sneglar på en tjej på fel sätt, livstid. Direkt.

Denna tjejens liv är ju förstört. Hon kan lära sig at leva med det men det kommer att följa henne resten av hennes liv.
Han kommer ju inte bli botad under dessa 5 år. Sätt dessa 5 år i relation till hennes liv, hon ska ju leva med detta i betydligt fler år. Han borde inte få se dagsljus igen, om ni frågar mig.

Hoppas han begår ekobrott sen när han kommer ut, då får han ju ett garanterat långt straff. För om du lurar staten då jävlar, då ska du straffas. Ingen går på storebror.

Vilket land vi lever i ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0